De Magie is Terug: Onze Nieuwe Harry Potter Pubquiz is Hier!

harry potter pubquiz

Goed nieuws voor alle heksen, tovenaars en dreuzels die hunkeren naar een magische uitdaging: onze splinternieuwe Harry Potter Pubquiz is gelanceerd en beschikbaar om te spelen! Dit is je kans om te bewijzen dat je een echte Potterhead bent, met vragen die zelfs Hermelien zouden uitdagen.

Deze betoverende quiz bestaat uit vier rondes vol vragen die je kennis over de wereld van Harry Potter op de proef stellen. Van de Driestralige Stronk tot de geheimen van de Gruzielementen, elke vraag is een stap dichter bij de Triwizard Trofee van de quizwereld.

Maar dat is nog niet alles. Houd je oren gespitst voor onze audio-ronde, waar je fragmenten uit de films zult horen die je moet koppelen aan specifieke scènes of spreuken. Kun jij het verschil horen tussen ‘Wingardium Leviosa’ en ‘Levicorpus’?

En als kers op de taart hebben we een beeldronde waar je je visuele geheugen kunt testen. Kun jij onderscheiden welke patronen bij welke afdeling horen of de verschillende flesjes toverdrank herkennen?

Deze quiz is nu beschikbaar, dus verzamel je vrienden, kies je slimste afdelingsteam en laat zien dat je de kennis van de Tovenaarswereld bezit. Of je nu voor Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw of Slytherin bent, het is tijd om je toverstokken te kruisen en de strijd aan te gaan.

Bestel nu direct onze gloednieuwe Harry Potter Pubquiz.

Nieuwste posts

Online Pubquiz kopen